WHO zahteva podpis nove mednarodne pogodbe

Svetovna zdravstvena organizacija je prepričana, da je bil odziv držav na pandemijo koronavirusa precej neroden in nekoordiniran. Rešitev vidijo v novi mednarodni pogodbi, ki bo nadzirala sodelovanje in odziv držav pri izbruhu naslednje pandemije.

Preberi več
Avstralska policija je začela uporabljati DNK profiliranje

Avstralijo v zadnjih 2 letih poznamo, kot covid diktaturo z nečloveškimi ukrepi. Njene prebivalce pa čaka nova metoda nadzora, ki bo uporabila njihov DNK.

Preberi več
“Nalezljiva cepiva”, ki se iz cepljenih na necepljene širijo sama

Predstavljajte si cepivo, ki je še bolj nalezljivo od bolezni, proti kateri se bori. Znanstveniki razvijajo nove metode za dostavo cepiv, s katerimi je možno cepiti velik del populacije brez njihovega soglasja ali zavedanja.

Preberi več
Slovenija je dobila novo globalistično vlado

Na včerajšnjih volitvah je Slovenija s prepričljivimi 34% izbrala novo stranko Gibanje Svoboda. Robert Golob za volivce predstavlja novo upanje in odrešitev pred vlado Janeza Janše, ampak to še ne pomeni, da se nam obetajo lepši časi.

Preberi več
Biohibridni roboti sestavljeni iz živega mišičnega tkiva

Ko pomislite na robota, si verjetno predstavljate stroj, ki je zgrajen iz plastike ali kovine. Roboti v prihodnosti pa bodo najverjetneje “mehki” in sestavljeni iz živega organskega tkiva.

Preberi več
Za Amazon je biometričen odtis vaše dlani vreden 10$

Podjetje Amazon je znano po zbiranju različnih biometričnih podatkov, ki naj bi jih uporabljali za izboljšanje svojih storitev. Tokrat želijo uporabiti odtis vaše roke, s katerim lahko kupujete v njihovih trgovinah.

Preberi več
Laboratoriji z biološkim orožjem v Ukrajini

Govorice o skrivnih ameriških biolaboratorijih na ozemlju Ukrajine so se začele pojavljati že ob začetku vojne. Njihov obstoj je bil sprva zanikan in označen za rusko dezinformacijo, kasneje pa se je uradna zgodba spremenila.

Preberi več
Pfizerjevo cepivo ima 1291 stranskih učinkov

Medtem ko je cel svet osredotočen na vojno v Ukrajini, je podjetje Pfizer objavilo seznam vseh zabeleženih stranskih učinkov pri uporabi njihovega cepiva. Seznam je dolg kar 9 strani in vsebuje 1291 različnih zdravstvenih zapletov.

Preberi več
Ukrajina, vojna in problem neonacizma

Zadnje dni veliko poslušamo o Ukrajini in vojni, ki je posledica že dolgoletnih napetosti z njeno sosedo Rusijo. Kot bivši republiki Sovjetske zveze imata državi precej pestro in zanimivo skupno zgodovino.

Preberi več
Privatna letala in jahte niso zajete v novem davku na ogljik

Privatna letala in razkošne jahte spadajo med največje onesnaževalce planeta, saj med uporabo izločajo ogromne količine ogljikovega dioksida. V EU pa menijo, da bi lahko bili njihovi lastniki oproščeni plačevanja novega davka na ogljik.

Preberi več

Translate »